Geen favorieten
*
*
*

Over ons

Welkom bij Nieuwbouw-CostaBlanca, de Nederlandse specialist in nieuwbouw woningen aan de Costa Blanca en Costa Cálida (kust Murcia).

Nieuwbouw-costablanca is onderdeel van C&C Inmoasesores, een Nederlands makelaarskantoor dat al meer dan tien jaar actief is in de onroerend goed markt aan de Costa Blanca zuid en Costa Cálida. Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf dat vooral gefocust is op de klant en de volledige begleiding. Service zowel voor als ruim na de aankoop van een woning in Spanje staat bij ons altijd op nummer één! Er zijn velen die dit zeggen, maar weinig die dat waarmaken.

Ons kantoor is gevestigd in de gezellige kustplaats Guardamar del Segura, gelegen in de provincie Alicante. Naast de verkoop van allerlei verschillende nieuwbouw woningen aan de Costa Blanca, verzorgen wij ook alle andere diensten en service die bij de koop van een woning in Spanje horen. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld : Een Nie-nummer regelen, verzekeringen, verbouwingen en renovaties, verhuizingen, opslag van meubels en voertuigen, het aansluiten van internet en satelliet TV, Resident worden in Spanje (optioneel uiteraard!), zwembad en tuin onderhoud, alarm systemen etc. Om het zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te houden voor u kan dit allemaal geregeld worden via ons! Ook over de Spaanse taal hoeft u zich geen zorgen te maken, wij zijn bij u gedurende het gehele aankoopproces van de woning aan de Costa Blanca of de Costa Calida.

Nieuwbouw-CostaBlanca biedt u een ruim aanbod van verschillende types woningen aan de Costa Blanca zuid en Costa Blanca noord. Sinds kort hebben wij ook allerlei prachtige nieuwe projecten aan de Costa Cálida (de kust van Murcia). Zo hebben wij in ons bestand de volgende typen woningen beschikbaar: nieuwbouw villa, nieuwbouw appartement, nieuwbouw penthouse, nieuwbouw bungalow, nieuwbouw duplex, nieuwbouw rijtjeshuis en alles wat nog buiten deze hoofdcategorien valt. Wij verkopen nieuwbouw woningen aan de Costa Blanca in de volgende plaatsen : Guardamar del Segura, Rojales, Benijofar, La Mata, Torrevieja, Orihuela Costa, Villamartin, Gran Alacant, San Pedro del Pinatar, Campoamor, Mar Menor, Moraira, Albir, Altea, Polop, Benissa, Calpe en Denia.

Op internet vindt u wellicht vaak dezelfde projecten voor verschillende prijzen. Helaas klopt dit vaak niet geheel. Alle nieuwbouw projecten in Spanje hebben gelijke prijzen, ongeacht welke aanbieder. Wij bieden u daarom altijd de laagste en correcte prijs. Opties, extra´s en afwerkingen zijn altijd naar eigen keuze en hierdoor zullen prijzen veranderen. Nieuwbouw-CostaBlanca biedt ook nog een aantal exclusieve tweedehands woning aan de Costa Blanca aan. Deze zijn specifiek geselecteerd op kwaliteit en prijsklasse. Wilt u zelf uw woning verkopen aan de Costa Blanca? Contact ons dan even alstublieft!

Enkele sleutwoorden en zoektermen.

Costa Blanca, huis kopen Costa Blanca, Nederlandse makelaar Costa Blanca, Makelaar aan de Costa Blanca, Costa Blanca nieuwbouw, nieuwbouw Costa Blanca, kopen woning Costa Blanca, woningen aan de Costa Blanca, huis onder de zon, huis in Spanje, nieuwbouw in Spanje, nieuwbouw villa Spanje, nieuwbouw villa Costa Blanca