Geen favorieten
*
*
*

Beoordelingen Nieuwbouw-CostaBlanca

 • Nieuwbouw Costa Blanca

  Hallo Cor, Carmen en Brian,

  Drie jaar geleden ben ik via internet in contact gekomen met C&C in Guardamar. Ik zocht een woning vlak bij  zee, niet in het binnenland.

  Met diverse Nederlandse makelaars heb ik afspraken gemaakt, maar die waren meer uit op verkopen dan naar de klant te luisteren wat hij wilde. Tussen Cor en mij klikte het direct. Hij begreep goed wat ik wilde. Uiteindelijk heb ik via C&C een appartement vlak bij zee gekocht. De kennis en vertrouwen die Cor en Carmen uitstralen is enorm belangrijk voor ons als Nederlanders die de taal en de Spaanse wetten niet kennen.

  Wat zich ook voordoet,  Cor staat altijd voor je klaar. Problemen met de bank worden zelfs  voor je opgelost. Een luisterend oor is altijd aanwezig niets is te veel.  Service ten top. Daar kunnen ze in Nederland nog een voorbeeld aan nemen Als eigenaar van een woning  is het ongelooflijk belangrijk dat je een vertrouwd persoon achter je hebt staan die altijd voor je klaarstaat.Ik zou tegen iedereen willen zeggen, overweeg je een huis in Zuid Spanje te kopen , ga eerst eens met C& C praten. Wil je verbouwen, verhuizen, schilderen, etc, etc, Cor regelt alles voor een billeke prijs. Het is als huiseigenaar heel belangrijk  en een grote geruststelling te weten dat er een bedrijf als C&C  achter je staat.

  Johan

  — Johan

 • Nieuwbouw Costa Blanca

  Hallo Cor, Carmen en Brian!

  Heel graag zijn we bereid tot het geven van een review, maar je mag ons ook gebruiken als referentie. Potentiele klanten mogen me via jullie bellen op ons vaste telefoonnummer in Terheijden als er vragen zijn over jullie werkwijze. Ik wil graag jullie ambassadeur zijn, als ze maar niet met honderd tegelijk gaan bellen….Omdat wij in Nederland wonen, en dus op afstand zitten kun je er niet aan ontkomen dat er zaken tijdens onze afwezigheid geregeld moeten worden. En natuurlijk was er voor ons die taalbarrière.

  Na de kennismakingsfase hebben we jullie het vertrouwen gegeven om ons te begeleiden bij de aankoop van ons appartement in Guardamar. Dat vertrouwen is een noodzaak voor de koper en tevens zijn grootste angst, want je hoort ineens van die slechte verhalen over de firma “List en Bedrog”….Maar jullie hebben ons vertrouwen op geen enkele wijze geschaad. Sterker nog, het vertrouwen werd steeds groter, ook omdat jullie de afspraken nakwamen en deden wat je beloofd had. Daarnaast kennen jullie de huizenmarkt in Guardamar erg goed, hebben jullie (vooral Carmen) een uitgebreid netwerk en zijn jullie gewoon heel aardige mensen!

  Niets was te veel, niet alleen tijdens het koopproces (dat strak georganiseerd was door Carmen), maar ook nog daarna. De lekkage werd snel opgelost, de huur van een plekje in de garage werd geregeld en het appartement is ook nog helemaal geschilderd onder jullie supervisie. Heel fijn allemaal.

  Het is fijn dat we in Guardamar ogen en handen hebben, ook als we er zelf niet zijn.

  — Jan & Ingrid

 • Wij hebben een woning gekocht bij C&C Inmoasesores 2 jaar geleden. Een aantal dagen op pad geweest met Cor, en uiteindelijke onze perfecte woning gevonden! Zeer vriendelijk en ze nemen alle tijd voor je. Alles was goed gepland en de overdracht vond plaats binnen een aantal weken. Tot op vandaag de dag nog steeds zeer te vreden!

  Daarnaast is het fijn dat je ook altijd kan terugkomen, ook voor kleine dingen! Top

  — Jos en Anne

 • Wil jullie dank zeggen voor de voortreffelijke onberispelijke manier van begeleiding.

  Een verademing in Spanje!

  Best regards Henric

  — Henric

 • Nieuwbouw Costa Blanca

  Beste Cor, Carmen en Brian,

  Na anderhalf jaar speuren op internet hebben wij de stoute schoenen aangetrokken om daadwerkelijk een woning in Spanje te gaan kopen. We hebben een aantal makelaars geselecteerd om woningen te gaan bezichtigen en zo zijn we ook met jullie op pad gegaan. Vanaf het eerste moment was er direct sprake van vertrouwen.

  Dit is voor ons een van de belangrijkste uitgangspunten geweest om verder te gaan. Vervolgens zijn wij uitstekend geholpen bij het gehele traject van zoeken naar de voor ons meest geschikte woning. Daarna kwam het aankooptraject aan de orde. Ook daarin onderscheiden jullie jezelf ten opzichte van andere makelaars. Jullie verzorgen namelijk het gehele traject op een zeer duidelijke en deskundige wijze. Zeker voor Nederlanders die gewend zijn aan de Nederlandse gang van zaken is het belangrijk om te weten dat het er in Spanje heel anders aan toe gaat en dat de rol van de makelaar als vertrouwens persoon daarin cruciaal is. Zeker omdat naast de ervaring van Cor als makelaar de jarenlange ervaring van Carmen bij een gespecialiseerd advocatenkantoor in onroerend goed zeer relevant is. Vervolgens zorgt Brian ervoor dat de communicatie vlotjes verloopt, dat gemaakte afspraken worden teruggekoppeld en dat er snel via de mail wordt gecommuniceerd. Ook de website wordt door Brian tot in de puntjes verzorgd en up to date gehouden. Vervolgens hebben jullie voor ons een zoektocht ingezet naar een huurder voor het pand en ook die belofte is waargemaakt. Al met al zijn wij zeer tevreden over jullie dienstverlening en hopen wij nog vele jaren op deze wijze met jullie te mogen samenwerken.

  Dennis en Helma

  — Dennis en Helma

 • Nieuwbouw Costa Blanca

  Het is echt een familie bedrijf niets is te veel ze reageren erg snel op de app en alles wordt tot de puntjes geregeld zelfs ophalen bij het vliegveld is een optie ze zijn erg vriendelijk ,ze weten waar ze over hebben, geven goede raad al bij al zeker 5 sterren waard

  — Angelique van den broek van meersbergen

 • Nieuwbouw Costa Blanca

  First of all I would like to say thanks to the team of C&C and NCB. Their service was really top notch from the first day we arrived in Spain. We used their transport service and had a really warm welcome. First day was like a small introduction and talk at the office and afterwards the full afternoon some relaxing in the town and hotel. The second day we started visiting a few properties in the area what we asked for. All properties were according to our wishes, which was great of course! No waste of time for anyone. Other than the properties itself, our agent also showed us around the area as he explained, the area is just as important as the property itself. Service has been great throughout the whole process, from the first contact online till our last meeting about 3 months after the property purchase.

  We can highly recommend this Real Estate Agency to anyone else looking for a modern new build property on the Costa Blanca.

  Thank you Brian, Carmen, Cor and Alain for everything so far.

  — Annette and Fonsi

 • Nieuwbouw Costa Blanca

  Ongeveer 2 ½ jaar geleden zijn we op zoek gegaan naar ’n vakantie woning in Spanje. Na eerst zelf op internet te hebben gezocht zijn we met ’n makelaar verschillende woningen gaan bezoeken. Een van de woningen werd aangeboden door C&C. Onze keuze is uiteindelijk ook op deze woning gevallen. Cor en Carmen hebben daarna alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Alles wat uitgezocht moet worden om zeker te stellen dat je geen kat in de zak koopt was op voorhand al gedaan, dus geen vervelende verrassingen nadat we besloten hadden om deze woning te kopen. Ook de financiële zaken, zoals bankrekening, notaris maar ook water en elektra, tv, internet noem maar op is door C&C geregeld. Ook de aftersales dus top geregeld. Afgelopen jaar hebben we ’n berging aan laten bouwen en ook hier heeft Cor de regie op zich genomen. Eigenlijk is niets te veel. We kunnen gerust stellen dat Cor, Carmen en Brian ons goed hebben begeleid tijdens maar ook na de aankoop. We bevelen C&C aan als ’n betrouwbare partner die je ook na de aankoop blijft ondersteunen. Wij zijn momenteel weer bezig met ons volgende project en maken nu ook weer gebruik van alle expertise en hulp van Cor, Carmen en Brian.

  Groet

  Frans en Ans

  — Frans en Ans